Paketerbjudanden

Bland många andra saker som vi kan erbjuda som t ex båtliv, milslånga badstränder, natur och friluftsliv, Europas största Beachhandbollturnering mm så finns det ytterligare några specialiteter i Åhus där vi kan erbjuda paketlösningar


Ålagillet är förnärvarande lagt på is.
Återkommer 2018.

Ett riktigt ålagille består av minst fyra olika sorters ål, till exempel luad ål, kokt ål, rökt ål och stekt ål. Ålafiskaren Hans-Inge Olofsson mera känd som Hånsa är ålafiskare i tredje generation och tillsammans med sin livskamrat Maria Blombärg bjuder han in till ålagille i deras pittoreska lilla ålbod med utsikt över havet. De kan många spännande recept på hur man tillagar ål.
 

>> Läs mer

Golfpaket

På Kristianstads Golfklubb i Åhus har vi två stycken 18-hålsslingor. Den Östra från 1924 (helt ny och öppnar 1 maj 2017) och den Västra från 2006. Båda banorna är byggda på sandjord, det bästa underlaget för golfbanor. Banorna är i regel öppna året runt med undantag för riktigt snöiga vintrar. Det är inte ovanligt att vi, vid normala vintrar, spelar golf på öppna greener både jul- och nyårsafton.

>> Läs mer

 
  • 1
  • 3
  • 2