Golfpaket / Golfpasset.se

Hos oss på STF ÅHUS / Cigarrkungenshus finns det flera olika golfpaket att välja mellan.

Vi kan även skräddarsy golfpaketen så att det passar just Er.
Ring oss så hjälper vi er! 

Skicka förfråganGolf i Åhus på Skånes mest fantastiska banor

Här i Åhus har Kristianstads Golfklubb två stycken 18-hålsslingor. Den Östra från 1924 och den Västra från 2006. Båda banorna är byggda på sandjord, det bästa underlaget för golfbanor. Banorna är öppna året runt. Det är inte ovanligt att vi vid normala vintrar, spelar golf på öppna greener både jul- och nyårsafton.

Cigarrkungenshus i Åhus i Cigarrkungens fd. residens är det idag B&B och vandrarhem. Här finns mysiga dubbelrum, en del med TV samt familjerum. Läget är centralt vid hamnpromenaden, som under säsong har ett rikt utbud av restauranger och uteserveringar.


1-dagars golf i Åhus:  1 natt i fyrbäddsrum inkl. frukost som serveras i Disponentvillan, lakan, städning och en greenfee på KGK V med bokad tid enligt era önskemål. Pris från: 940 kr/pers

2-dagars golf i Åhus:  2 nätter i fyrbäddsrum inkl. frukost som serveras i Disponentvillan, lakan, städning och två greenfee på KGK V med bokad tid enligt era önskemål. Pris från: 1800 kr/pers

3-dagars golf i Åhus:  3 nätter i fyrbäddsrum inkl. frukost som serveras i Disponentvillan, lakan, städning och tre greenfee på KGK V med bokad tid enligt era önskemål. Pris från: 2660 kr/pers 

Golfpaket med 6 banor

Bo i vackra Åhus i Cigarrkungens hus, känn historikens vingslag och njut av Åhus mångfald.

Du kan välja på hela 6 olika golfbanor på 4 klubbar i närområdet!
Området runt Åhus kan erbjuda hela fyra olika golfbanor, alla med säregna karaktärer och extremt tidiga sommargreener samt en golfsäsong som i många fall sträcker sig året runt.
Välkomna!


Kristianstads GK i Åhus

En av landets äldsta golfklubbar och rankas som den åttonde bästa i Sverige. Flera spektakulära vattenhinder förhöjer spänningen på denna fantastiskt trevliga bana. 18+18 hål (2 km från vandrarhemmet)


Degeberga-Widtsköfle GK

Har nyligen blivit rankad som en av de tolv bästa golfbanorna i landet. Närmare Skottland kommer du inte i Sverige. Karaktären är brittisk med en underbar utsikt mot Linderödsåsen med böljande sädesfält. En mycket intressant bana där puttningen är ett eldprov! 18 hål hedbana (17 km från vandrarhemmet)

Araslövs GK

En mycket trevlig skogs- och parkbana i fin natur. Klubbhus och restaurang är bara de värda ett besök. Banans 18:e hål med inspel mot den inglasade verandan är en utmaning man sent ska glömma, kanske ett av Sveriges häftigaste hål. 18 hål+ 18 hål park bana 21 km från Åhus.
 

Skepparslövs GK

Erbjuder en skogsbana med 18 hål som ligger högt på Nävlingeåsen strax sydväst om Kristianstad. Det är en av Skånes bästa golfbanor med en fantastisk utsikt och vänlig atmosfär. Från banan och det gemytliga klubbhuset, omgivet av stora gamla ekar, har man en underbar utsikt över Kristianstasslätten. 18 hål skogsbana (19 km från vandrarhemmet)
 
  • 2
  • 3
  • 1